ΥΓΕΙΑ

Άδωνις σε διοικητές: Προσοχή σε πληρωμές και διαγωνισμούς

Άδωνις σε διοικητές: Προσοχή σε πληρωμές και διαγωνισμούς

Ιδιαίτερη προσοχή στη διενέργεια διαγωνισμών που θα αφορούν στα Ιατρικά Μηχανήματα, καθώς και στις πληρωμές σε προμηθευτές, θα πρέπει να δίνουν εφεξής οι διοικήσεις των νοσοκομείων, όπως επεσήμανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τα παραπάνω στους νέους διοικητές των δημόσιων νοσηλευτηρίων στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, στη δημόσια πρώτη συνάντηση που είχε μαζί τους.

Η άμεση προτεραιότητά σας, είπε, θα πρέπει να είναι η διενέργεια διαγωνισμών για ιατρικά μηχανήματα αλλά και για την επισκευή τους, ενώ δεν θέλω να δοθεί η εντύπωση, είπε, ότι ευνοούμε τα ιδιωτικά διαγνωστικά. Ζήτησε από όλες τις διοικήσεις, να ενημερώνουν εγγράφως για την λειτουργία των μηχανημάτων, είτε τον ίδιο, είτε τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ενώ σε μία αποστροφή του λόγου του, «κάρφωσε» τον γ.γ του υπουργείου κ. Πελοπίδα Καλλίρη, ότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Σε περίπτωση όμως που δεν βρίσκουν τον γενικό γραμματέα, τότε οι διοικητές, θα μπορούν να αποστέλλουν ένα sms στο κινητό του υπουργού, και θα τους απαντά σε δευτερόλεπτα, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Θα βγάζουμε τα καλύτερα και χειρότερα νοσοκομεία του μήνα