ΥΓΕΙΑ

Συγχαρητήρια Βλασταράκου στους γιατρούς του «Χατζηκώστα»

Συγχαρητήρια Βλασταράκου στους γιατρούς του «Χατζηκώστα»

Στην πολύωρη επέμβαση στο χέρι του 3χρονου παιδιού, που ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα στο σπίτι του το περασμένο Σάββατο και στέφθηκε με επιτυχία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.


Την επίπονη και πολύωρη μικροχειρουργική επέμβαση για την επανασύνδεση και την ανάταξη του ακρωτηριασμένου άνω άκρου του παιδιού έφεραν σε πέρας γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα».

Ο κ. Βλασταράκος δήλωσε: «Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων "Χατζηκώστα", οι οποίοι, υπό τις γνωστές σε όλους μας αντίξοες συνθήκες, επέτυχαν να χαρίσουν την υγεία στον μικρό τραυματία, αλλά και τον θαυμασμό της κοινωνίας στο σύνολο του ιατρικού σώματος της χώρας μας.

Οι επιτυχείς προσπάθειες των ιατρών του Νοσοκομείου "Χατζηκώστα" ενδυνάμωσαν την ιερή σχέση εμπιστοσύνης ιατρού – ασθενή, την οποία θα πρέπει όλοι μας να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, και έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο ιατρός πασχίζει πρωταρχικά για την υγεία και το καλό του ασθενή του».

Διαβάστε επίσης:

Δώδεκα ώρες στο χειρουργείο για να σώσουν το χέρι του τρίχρονου

Τρίχρονο αγόρι ακρωτηριάστηκε με απίστευτο τρόπο