ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μέρα του... Crysis 2

Η μέρα του... Crysis 2
Η συνέχεια του πετυχημένου FPS ( παιχνίδι πρώτου προσώπου) της Crytek σε συνεργασία με την Electronic Arts, προσομοιώνει...

Η συνέχεια του πετυχημένου FPS ( παιχνίδι πρώτου προσώπου) της Crytek σε συνεργασία με την Electronic Arts, προσομοιώνει αυτή την φορά τους παίκτες στην Νέας Υόρκης το έτος 2023, η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς από επιθέσεις αδίστακτων εξωγήινων όντων.

Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Nanosuit 2 για να…ανακαλύψουν τις ηρωικές δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους όπως την ιλιγγιώδη ταχύτητα, την υπέρτατη σωματική δύναμη και τη δυνατότητα να γίνουν αόρατοι για να σώσουν την ανθρωπότητα από τη θανάσιμη εισβολή. Το Crysis 2 είναι το πρώτο παιχνίδι που φτιάχτηκε πάνω στην, τελευταίας τεχνολογίας, multiplatform παιχνιδομηχανή της Crytek’s, την CryENGINE®3 και μπορεί να παιχτεί σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D*.
Η μεγάλη διαφορά του πρώτου Crysis με την δεύτερη συνέχειά του είναι πως πλέον, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες, κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο ο CEO της Crytek. «Η μεταφορά του Crysis στις κονσόλες αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα όλων μας εδώ στη Crytek. Είμαστε ενθουσιασμένοι που «στήσαμε» αυτό το υψηλής ανάλυσης first person shooter για τους παίκτες πάνω σε πολλές πλατφόρμες ενώ παράλληλα προσφέρουμε και μια άλλη διάσταση παιχνιδιού με το μοναδικό, στερεοσκοπικό 3D.


Στο Crysis 2, η Νέα Υόρκη έχει ερημώσει από μία σειρά κλιματικών καταστροφών και μία επιδημία έχει πλήξει τον πληθυσμό της πόλης η οποία εξαπλώνεται με κτηνώδη ταχύτητα. Οι εξωγήινοι έχουν επιστρέψει, κρύβονται στους δρόμους και αφήνουν την πόλη σε χάος να φλέγεται.
Με σκηνικό έναν κόσμο με φουτουριστικές συγκρούσεις όπου οι στρατιώτες δεν στηρίζονται μόνο στο να πυροβολούν με όπλα και να πετούν χειροβομβίδες, οι παίκτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Νέα Υόρκη ως ένα φανταστικό πεδίο μάχης και να μετατραπούν το απόλυτο όπλο. Με τη βασική ιστορία να είναι γραμμένη από το βραβευμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Richard Morgan (Altered Carbon), η single player campaign στο Crysis 2 έχει μία μυστηριώδης και συγκινητική αφήγηση.

Στο multiplayer του Crysis 2 προβάλλει έξι τρόπους παιχνιδιού και 12 χάρτες από αναγνωρίσιμες περιοχές της Νέας Υόρκης και είναι βασισμένο στο μοναδικό gameplay του Nanosuit 2.

Το Crysis 2 είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει βασιστεί πάνω στην τελευταίας τεχνολογίας multiplatform παιχνιδομηχανή την CryENGINE®3. Διατίθεται σε συγκλονιστικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D* για PlayStation®3 computer entertainment system, για Xbox 360® και entertainment system και για PC.