GOSSIP

Τι έγραψαν οι επώνυμοι στο Twitter για το χαμό της Elizabeth Taylor

Τι έγραψαν οι επώνυμοι στο Twitter για το χαμό της Elizabeth Taylor
Πανικός επικράτησε στο Twitter με το που ανακοινώθηκε ο θάνατος της Elizabeth Taylor. «Twitterόφιλοι» της, εκτός...

Πανικός επικράτησε στο Twitter με το που ανακοινώθηκε ο θάνατος της Elizabeth Taylor. «Twitterόφιλοι» της, εκτός από πλήθος απλού κόσμου και θαυμαστών, ήταν και πολλοί διάσημοι που με το που έμαθαν ότι η Hurley «έφυγε» από τη ζωή, έσπευσαν να της δώσουν το ύστατο χαίρε μέσω διαδικτύου. «Elizabeth θα συνεχίσεις και μετά θάνατον να λάμπεις όπως ένα “καθαρό” άσπρο διαμάντι», έγραψε στο Twitter της η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue, αναφερόμενη στην αγάπη της μεγάλης ηθοποιού για τα διαμαντένια κοσμήματα αλλά και στο διάσημο άρωμα της «White Diamond».

Συντετριμμένη από την είδηση και η ηθοποιός Kirstie Alley, που έγραψε:
«Εlizabeth… Σ΄ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα που μας δίδαξες για τη ζωή. Για τον πόνο αλλά και για τη χαρά. Είσαι το πιο ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ στο σύμπαν. Αιώνια αγάπη».

Τα συλλυπητήρια του έστειλε και ο τραγουδιστής George Michael:
«Τι λυπητερή μέρα. Η Elizabeth Taylor ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Χόλυγουντ και μια απίστευτα γοητευτική γυναίκα. Ήταν το μόνο άτομο που είχα γνωρίσει με βιολετί μάτια. Είμαι περήφανος που τη γνώρισα έστω και για λίγο».

Τέλος, ο Boy George την χαρακτήρισε μέσω Twitter ως μια «θεά, ακτιβίστρια κατά του AIDS και μια από τις σπάνιες ομορφιές»,
ενώ η Kim Kardashian συμπλήρωσε:
«Είμαι τόσο λυπημένη που πέθανε η Elizabeth Taylor. Θα είναι για πάντα το είδωλο μου!»

Εκτός από τους παραπάνω, πλήθος δημοσιογράφων, παρουσιαστών και ραδιοφωνικών παραγωγών αλλά και άλλοι celebrities, έσπευσαν μέσω Twitter να πουν το τελευταίο αντίο σε μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από το Hollywood.

πηγή: gossip-tv