GOSSIP

Μυθική ακόμα και στα....68 της!

Μυθική ακόμα και στα....68 της!
Μυθική ακόμα και στα 68 της. Οι δυνάμεις της Stephanie αναπροσδιορίζονται για νέους έρωτες ...

Μυθική ακόμα και στα 68 της. Οι δυνάμεις της Stephanie αναπροσδιορίζονται για νέους έρωτες μετά τη μάχη της με τον καρκίνο που ξεπέρασε.

Μετά από το θρυλικό “Hart to Hart” η κεντρική ηρωίδα του και ηθοποιός Stephanie Powers δεν έχασε την αίγλη της.

Το 68χρονο αμερικανικό τηλεοπτικό αστέρι βρέθηκε στο Λονδίνο σήμερα, προκειμένου να ενισχύσει διαφημιστικά τη νέα αυτοβιογραφία της, στην οποία μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και το έντονο ερωτικό παρελθόν της.

Φινετσάτη και φορώντας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, με μαύρα ψηλοτάκουνα, η Stephanie με χαμόγελο ευτυχίας παρουσίασε την αυτοβιογραφία της.


“Το θηλυκό ελάφι” εστίασε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τον οποίο διέγνωσε έγκαιρα, αλλά και σε ένα κεντρικό γι αυτήν πρόσωπο, που υπήρξε και δεν ήταν άλλο από τη μητέρα της.


«Το βιβλίο παρακινήθηκε από δύο σημαντικά γεγονότα της ζωής μου, το ένα ο θάνατος της μητέρας μου πέρσι και ο δεύτερος στην ανακάλυψη του καρκίνου που κρυβόταν στους πνεύμονές μου» αποκάλυψε.

Πρώην καπνίστρια επεσήμανε τους φόβους που την κυρίευσαν όταν έγινε η διάγνωση, αναγνωρίζοντας και τη σημαντική βοήθεια των γιατρών που την έσωσαν.

«Στάθηκα πολύ λόγω της έγκαιρης ανίχνευσης και η έγκαιρη ανίχνευση είναι τα πάντα», συνέχισε.
Δεν είναι σίγουρη εάν ο καρκίνος της προήλθε επειδή υπήρξε καπνίστρια, δεδομένου ότι, η ετεροθαλής αδελφή της, η οποία δεν κάπνισε ποτέ στη ζωή της, αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο βιβλίο, τονίζοντας ότι, λειτούργησε θεραπευτικά: «Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να πάω πίσω από το παρελθόν μου».

Στα απομνημονεύματα της αναφέρεται επίσης στον ερωτικό δεσμό της με τον πρωταγωνιστή του Sunset Boulevard, William Holden. Οι δυο τους είχαν σχέση επί εννέα χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν.

Ο Holden, που πέθανε το 1981, είχε τη φήμη του αλκοολικού στο Hollywood .

Αλλά η Stephanie επιμένει ότι, υπήρξαν πολλά περισσότερα πράγματα στον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό William Holden, από τους δαίμονες που τον κυνηγούσαν.

Με αυθεντική φυσική ομορφιά ήταν επόμενο να την απορροφήσει η βιομηχανία του κινηματογράφου, σε νεαρή ηλικία.
Εργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, παίζοντας την κόρη του John Wayne στο McLintock!αλλά και άλλους.
Η Stephanie έγινε σούπερ σταρ στη δεκαετία του '80 που έπαιξε στη θρυλική τηλεοπτική σειρά “Hart to Hart” όπου και κέρδισε δύο βραβεία Emmy.

Βραβεύτηκε επίσης το 2009 για το ρόλο της ως Cinderella, στο θέατρο Mayflower Southampton.