GOSSIP

Έρρικα Μπρόγερ: «Για τη δουλειά θυσίασα τον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά»

Έρρικα Μπρόγερ: «Για τη δουλειά θυσίασα τον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά»
Για τον έρωτα της και το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά μίλησε σε γνωστή εφημερίδα η Έρρικα Μπρόγερ....

Για τον έρωτα της και το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά μίλησε σε γνωστή εφημερίδα η Έρρικα Μπρόγερ. Το χρυσό κορίτσι του Ελληνικού κινηματογράφου. - Έχετε θυσιάσει πράγματα για τη δουλειά σας;

Τον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά. Εάν δεν κάναμε αυτό το επάγγελμα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει. Περίπου την ώρα που έφευγε για τη δουλειά του ο Κώστας εγώ επέστρεφα από τα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανιζόμουν και το αντίστροφο. Κάποια στιγμή αποξενωθήκαμε και σιγά σιγά φτάσαμε στον χωρισμό. Πιστεύω ότι θυσίασα τον γάμο μου.

- Το μετανιώσατε που χωρίσατε; Όχι, ήμουν νέα τότε, ήμουν στα επάνω μου, είχα τις δουλειές μου, έκανα πολλά ταξίδια και μπορώ να σας πω ότι το πέρασα λίγο ανώδυνα.

- Ήταν μεγάλος ο έρωτάς σας στο πρόσωπό του; Βεβαίως, ήταν και είναι ο πρώτος μου έρωτας και μπορώ να σας πω και ο τελευταίος. Το ίδιο νιώθω να τον αγαπώ και να τον σέβομαι σήμερα και νομίζω ότι δεν τον ξεπέρασα ποτέ, είναι ο άνθρωπος που μου απέμεινε... (χαμογελάει και φωτίζεται το πρόσωπό της).

- Ως σύζυγος πώς ήταν; Πολύ καλός πατέρας που αγαπάει τη σύντροφό του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

- Ο Κώστας Βουτσάς έχει δηλώσει «ο πιο ανούσιος σύζυγος είναι ο πιστός σύζυγος». Θα το αντέχατε αυτό; Δεν ήταν και ποτέ πιστός, ούτε και σε εμένα (γελάει).

- Ο έρωτας δεν ξαναχτύπησε την πόρτα σας;

Άλλες δύο φορές. Έκανα άλλον έναν γάμο που κράτησε επτά χρόνια και δυστυχώς τον έχασα. Ηταν ένας σπουδαίος και ευγενικός άνθρωπος. - Υπήρξε κάποιος πρωταγωνιστής στη ζωή σας ή εσείς είχατε τον πρώτο ρόλο πάντα;

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι άνδρες που μπορούσα να τους κάνω ότι θέλω. Αλλά ούτε το «σήκω πάνω - κάτσε κάτω». Ο Κώστας δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος, μη σας ξεγελάει η όψη του γλυκούλη. Είναι πολύ σκληρό καρύδι».

Πηγή: gossip-tv.gr