GOSSIP

Δείτε πώς πανηγύρισε η Φουρέιρα το γκολ του Γιώργου Σαμαρά! (pics)

Δείτε πώς πανηγύρισε η Φουρέιρα το γκολ του Γιώργου Σαμαρά! (pics)

Ο Γιώργος Σαμαράς έγινε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για την Εθνική Ελλάδος!

Με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε έστειλε την Ελλάδα στους «16» του Μουντιάλ και μας έκανε όλους περήφανους!

Την ίδια ώρα έκανε υπερήφανη και την σύντροφο του Ελένη Φουρέιρα.

Ο πανηγυρισμός του μετά την επίτευξη του 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού ήταν ενδεικτικός.

Η τραγουδίστρια το... έπιασε και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανέβασε στα social media φωτογραφίες που δείχνουν τον Γιώργο σαμαρά να σχηματίζει με τα χέρια του μια καρδιά.

Μάλιστα, στην πρώτη που ανέβασε, στο Instagram, έκανε και το κατάλληλο σχόλιο: «Μπράβο Ελλαδάραααα...» και ακολούθησαν πολλές καρδούλες ως... απάντηση στον πανηγυρισμό του αγαπημένου της.

Μάλιστα, είδαμε την ίδια φωτογραφία και από άλλο πλάνο, καθώς η τραγουδίστρια φρόντισε να μας δείξει πόσο τη σκεφτόταν ο Γιώργος Σαμαράς.

Φουρέιρα - Σαμαράς: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Τι κι αν είχαν χωρίσει για πέντε ολόκληρα χρόνια; Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς είναι ξανά μαζί από τον Οκτώβριο του 2013 και βαδίζουν προς τα σκαλιά... της εκκλησίας.

Η επανασύνδεση

Οι σχέσεις τους αναθερμάνθηκαν μετά από μια επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στο κέντρο, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας για να της δώσει συγχαρητήρια και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ο Γιώργος Σαμαράς μετά από λίγες μέρες ξαναπήγε στο κέντρο και ο έρωτας δεν άργησε να αναθερμανθεί!

190314231438 8280

Oι φήμες για γάμο μετά το Μουντιάλ

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο δεν κρύβει στο περιβάλλον του. Αυτή η ευχάριστη στιγμή θα καθυστερήσει λίγο, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του διεθνή ποδοσφαιριστή, τον καλούν στα γήπεδα. Σύμφωνα με την Real Life, ο γάμος τους θα γίνει στην Κρήτη. Προς το παρόν, οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στα όρια Γλυφάδας-Βούλας, μιας και η τραγουδίστρια του έχει δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Πάντως, το ζευγάρι έχει κάνει γνωστό και στους γονείς του Γιώργου Σαμαρά την επιθυμία του να παντρευτεί.

Η καυτή φωτογραφία της Φουρέιρα λίγο πριν το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού

Η τραγουδίστρια παρεβρέθηκε στην εκδήλωση των βραβείων MAD (Mad Music Awards) και έκλεψε την παράσταση τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις δηλώσεις της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμαράς θα την έβλεπε... Πως θα γινόταν αυτό αφού ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας βρίσκεται στη Βραζιλία; Μα φυσικά μέσω της τεχνολογίας. «Εννοείται πως θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Εννοείται ότι του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις» είπε στους δημοσιογράφους η Ελένη Φουρέιρα.

Ενώ όσον αφορά το θέμα ζήλιας η ίδια το ξεκαθάρισε «μου έχει εμπιστοσύνη σε αυτά που φοράω έτσι κι' αλλιώς. Όχι μωρέ δεν ζηλεύουμε. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον. Εγώ τουλάχιστον του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, οπότε...»

Οι φήμες για εγκυμοσύνη

Η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο να κάνεις ένα παιδί. Η μητέρα μου μου είχε πως όταν κάνεις ένα παιδί πριν από αυτό δεν ζούσες. Άρα όποτε έρθει να έρθει με το καλό. Δεν θα σκεφτώ καθόλου την καριέρα μου ή κάτι τέτοιο. Θα τα ισορροπήσω εννοείται.» απάντησε η ίδια.