GOSSIP

Ρία Αντωνίου: Μιλάει για την σύλληψή της

Ρία Αντωνίου: Μιλάει για την σύλληψή της
Η Ρία Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη και εξήγησε για ποιο λόγο την συνέλαβαν...

Η Ρία Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη και εξήγησε για ποιο λόγο την συνέλαβαν και για όλα όσα διαδραματίστηκαν.

«Πριν μέρες συμμετείχα στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού, το οποίο από τον Αύγουστο θα προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Στο διάλειμμα των γυρισμάτων ήρθαν δυο φίλες μου να πάμε σε ένα εστιατόριο, που συνήθως πηγαίνουμε όταν έχουμε χρόνο τα μεσημέρια.

Επειδή είναι στο κέντρο του Μιλάνο, έπρεπε να πάρουμε το Μετρό για να πάμε εκεί, αλλά είχα ξεχάσει να ανανεώσω την κάρτα μου κι είπα να κάνω τον καμικάζι και να περάσω τσάμπα, όπως έχω δει να το κάνουν κι άλλοι, αλλά ήμουν άτυχη γιατί ήταν παρόντες ελεγκτές τους οποίους δεν είχα δει.

Με πλησίασαν τρεις από αυτούς μου είπαν ότι ήταν παράνομο αυτό που έκανα και μου ζήτησαν το διαβατήριό μου. Προσπάθησα να κάνω την αθώα και τη βιαστική, αλλά δεν έπιασε. Το έδωσα κι αμέσως μετάνιωσα, που δεν είπα ψέματα ότι δεν το είχα μαζί μου. Μου πήραν τα στοιχεία και μου έκοψαν κλήση. Ντράπηκα πολύ γιατί όλοι κοιτούσαν και χαμογελούσαν»

Δείτε το video στο gossip-tv.gr