GOSSIP

Δ.Αιγινίτη: «Δεν έπρεπε να προχωρήσω στον γάμο»

Δ.Αιγινίτη: «Δεν έπρεπε να προχωρήσω στον γάμο»
Το γεγονός ότι ο γάμος ήταν προσωπική της αποτυχία παραδέχτηκε...

Το γεγονός ότι ο γάμος ήταν προσωπική της αποτυχία παραδέχτηκε με δηλώσεις της η Δήμητρα Αιγινίτη. Η 32χρονη δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» τόνισε πως ήταν λάθος να προχωρήσει στον γάμο, με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος έληξε άδοξα μετά από τέσσερις μήνες.

«Ο γάμος μου ήταν προσωπική μου αποτυχία. Η αλήθεια είναι ότι όταν ζεις μια κατάσταση, είσαι πολλές φορές τυφλός. Ή δεν βλέπεις ή αρνείσαι να δεις. Εγώ ήμουν πάρα πολύ μέσα σε μια κατάσταση και μάλλον συνέβη κάτι από τα δύο. Άρα ίσως και να μην έπρεπε να προχωρήσω στον γάμο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δυσμενή για την ίδια σχόλια που ακούστηκαν την περίοδο που είχε χωρίσει ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά ακόμη και ως single mother.

«Εγώ βιώνω τον χωρισμό μέσα στη σχέση. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Από την ώρα που πήρα την απόφαση να φύγω, πάτησα γερά στα πόδια μου. Πολλοί θα νομίζουν ότι έβγαινα και διασκέδαζα καθαρά από άποψη άμυνας. Όχι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και θέλω να περνάω καλά.

Όταν μπήκα σε διαδικασία γάμου, μπήκα για μια φυσική εξέλιξη πραγμάτων. Από τη στιγμή που δεν δούλεψε η όλη κατάσταση είμαστε stand by. Αν δω δηλαδή ότι τα χρόνια περνούν και δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, ναι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα γίνω single mother. Θεωρώ όμως ότι θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος κατάλληλος για να μπορέσω να κάνω οικογένεια».