GOSSIP

Νίκη στα «σέξι» σημεία για την Jennifer Lopez!

Νίκη στα «σέξι» σημεία για την Jennifer Lopez!
Η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι αλλιώς. Nicole Scherzinger and Jennifer Lopez...

Η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι αλλιώς. Nicole Scherzinger and Jennifer Lopez διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην «μάχη» για την πιο λαμπερή και πετυχημένη εμφάνιση στις συναυλίες που έδωσαν στο Λονδίνο και δη στο στάδιο Wembley.

Αμφότερες είναι κριτές σε μουσικά talent show στις Η.Π.Α, ωστόσο αυτοί που τελικά έκριναν για το ποια «έκλεψε» τις εντυπώσεις στις συναυλίες που διοργάνωσε το Capital Radio ήταν οι 75.000 fans τους που είχαν την τύχη να τις απολαύσουν.

Η αρχηγός των Pussycat Dolls, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο Αμερικανικό X Factor, εμφανίστηκε πρώτη στην σκηνή φορώντας ένα λευκό animal print φόρεμα.

Η 32χρονη αμερικανίδα σταρ, τραγούδησε τις τελευταίες της επιτυχίες όπως το Poison και το Right There, όπως φυσικά και το παλιό της hit, «Don't Cha» με το οποίο ξεσήκωσε το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ωστόσο, για μια ακόμη φορά η Jennifer Lopez ήταν αυτή που μάζεψε όλα τα φώτα πάνω της.

Η 42χρονη Λατίνα σταρ ήταν εκρηκτική αποδεικνύοντας γιατί ανακηρύχτηκε πρόσφατα ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Η Jennifer ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη όταν άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τελευταίου της single, «On The Floor», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts σε πολλές χώρες στον κόσμο.

Επίσης, στον πρόγραμμα της περιελάμβανε παλαιότερα τραγούδια όπως το «Waiting For Tonight» και «Jenny From The Block», λικνίζοντας τους καλλίγραμμους και φημισμένους γλουτούς της.. .