GOSSIP

G. Clooney: Ο «ιδανικός γαμπρός» που χώρισε την Elisabetta

G. Clooney: Ο  «ιδανικός γαμπρός»  που χώρισε την Elisabetta
Ποιος από τους διάσημους που γνωρίζετε, πιστεύετε ότι θα ήταν ο «ιδανικός γαμπρός» για...

Ποιος από τους διάσημους που γνωρίζετε, πιστεύετε ότι θα ήταν ο «ιδανικός γαμπρός» για ένα πατέρα ο οποίος, μάλιστα, είναι Ιταλός και φανατικός οπαδός του θεσμού της οικογένειας;

Θα μπορούσατε να πιστέψετε ότι αυτός είναι ο σταρ του Χόλλυγουντ George Clooney ;

Ναι, είναι γεγονός! Τον τίτλο του «ιδανικού γαμπρού» απένειμε στο γόη του Αμερικάνικου σινεμά ο πατέρας της Elisabetta Canalis , της κοπέλας που ο σταρ πρόσφατα χώρισε, ουσιαστικά με τη μέθοδο, η οποία στην Ελλάδα είναι γνωστή ως «στρίβειν δια του αρραβώνος ».

Ο Clooney 50 χρονών και η Canalis 32 χρονών, χώρισαν, όπως αναφέρει η Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο χρόνια δεσμού, αφού ο σταρ επέμενε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να την παντρευτεί, παρά τις προσπάθειές της.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει δημόσια τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στο χωρισμό και η Canalis λέγεται ότι είναι σε διακοπές με φίλους, αλλά επισκέφθηκε τους γονείς της λίγο μετά την είδηση περί χωρισμού.

Μιλώντας στην Ιταλική έκδοση του Vanity Fair ο γιατρός πατέρας της Canalis, Cesare είπε: «Βεβαίως θα μπορούσε να είναι ένας καλός γαμπρός, αλλά είναι η κόρη μου αυτή που πρέπει να αποφασίσει».

Η μητέρα της Canalis, Bruna είπε: «H Elisabetta αισθάνεται πάντα πολύ άσχημα στους χωρισμούς. Της έχω μιλήσει και είναι πολύ θλιμμένη, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.»

Πέρυσι ο Clooney επισκέφθηκε το χωριό Tresnuraghes στο νησί της Σαρδηνίας, από όπου κατάγεται η Canalis και οι ντόπιοι ακόμη μιλούν στοργικά για το ταξίδι των δυο τους, με τα εστιατόρια και τα μπαρ να έχουν φωτογραφίες του ζευγαριού στους τοίχους.

Ο Cesare πρόσθεσε για τον Clooney «Είναι καλό παιδί, πολύ ευχάριστος. Ήταν ωραία που τον συνάντησα πέρυσι ήταν η πρώτη του επίσκεψη στη Σαρδηνία, περάσαμε καλά , αλλά υπήρχε πολύ προσοχή επάνω μας και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. »

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο χωρισμός είναι οριστικός.

Μάλιστα, οι γείτονες στο Laglio, στις όχθες της λίμνης Como, αποκάλυψαν ότι η Canalis έχει πάρει όλα τα υπάρχοντά της από τη Villa Oleandra, το Ιταλικό σπίτι του Clooney.

Συνεπώς, ο «ιδανικός γαμπρός» κατά τον πατέρα Cesare απωλέσθη οριστικώς.