ΓΥΝΑΙΚΑ

Παπούτσια ...αμύθητης αξίας!

Παπούτσια ...αμύθητης αξίας!
Αν νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε οικονομίες για να αγοράσετε ένα ζευγάρι Christian Louboutin παπούτσια...

Αν νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε οικονομίες για να αγοράσετε ένα ζευγάρι Christian Louboutin παπούτσια, για ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα παπούτσια και αναθεωρήστε.

Αν ζηλεύατε τη Carrie Bradshaw, που άλλαζε τα Jimmy Choo, τα Manolo Blahnik και τα Christian Louboutin παπούτσια της λες και ήταν εσώρουχα, σταματήστε, καθώς μία θα είναι η νέα μοντέρνα σταχτοπούτα: αυτή που θα δώσει 140 χιλιάδες λίρες για να αγοράσει αυτά τα ολόχρυσα πέδιλα διακοσμημένα με διαμάντια. Αυτά τα πέδιλα δημιουργήθηκαν από μια ομάδα χρυσοχόων σε θερμοκρασίες άνω των 1000ºC, από ατόφιο χρυσάφι και πάνω από 2.200 διαμάντια, συνολικού ύψους 30 καρατίων!

Παρόλο όμως που τα παπούτσια αυτά είναι εδώ και πέντε μήνες προς πώληση, καμία δεν έχει ενδιαφερθεί να τα αγοράσει. Μάλλον μέχρι και οι πριγκίπισσες της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τόσα πολλά για ένα παπούτσι-κόσμημα.

Πάντως σύμφωνα με τον εμπνευστή τους Christopher Michael Shellis, ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα μοναδικό κόσμημα, που χιλιάδες χρόνια μετά, αν το βρουν οι μετέπειτα αρχαιολόγοι θα του συμπεριφερθούν ως ένα αληθινό θησαυρό.

πηγή: queen.gr