ΓΥΝΑΙΚΑ

Απέκτησε τα μπράτσα της Eύα Λονγκόρια

Απέκτησε τα μπράτσα της Eύα Λονγκόρια
Μπορεί να είναι 36 χρονών αλλά η Εύα Λονγκόρια καταφέρνει ακόμα να έχει μπράτσα σφιχτά...

Μπορεί να είναι 36 χρονών αλλά η Εύα Λονγκόρια καταφέρνει ακόμα να έχει μπράτσα σφιχτά που ακόμα και εικοσάρες θα ζήλευαν. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media, τα τονωμένα χέρια της, η διάσημη ηθοποιός τα χρωστά στην προπονήτρια διασημοτήτων Ραμόνα Μπραγκάνζα.

Η Λονγκόρια ψηφίστηκε μάλιστα ως η σταρ με τα καλύτερα μπράτσα στην ετήσια ψηφοφορία του περιοδικού «Us Weekly» που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αναδεικνύει τα καλύτερα σώματα του Χόλιγουντ (Gold's Gym Hollywood's Hottest Bodies).

Η Ραμόνα, μίλησε στο περιοδικό και εξήγησε πως το αποτέλεσμα αυτό στα χέρια της διάσημης «Νοικοκυράς σε Απόγνωση», έχει έρθει μέσα από αρκετή γιόγκα, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και καρδιαγγειακές ασκήσεις.

Η γκουρού του fitness Μπραγκάνζα, που ας μην ξεχνάμε πως ήταν εκείνη που σμίλεψε το κορμί της Τζέσικα Άλμπα μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, μας δίνει τα φώτα της για να αποκτήσουμε όλες τέτοια χέρια!

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις χέρια τονωμένα αλλά και αδύνατα, πρέπει να τρέφεσαι σωστά τόσο πριν όσο και μετά την άσκηση», τονίζει η Ραμόνα και συνεχίζει:

«Ποτέ μην προπονείσαι με άδειο στομάχι γιατί δεν θα έχεις την ενέργεια που απαιτείται και θα καταλήξεις να τραυματίσεις τους μυς σου. Ταυτόχρονα, σε χρονικό περιθώριο μίας ώρας μετά τη γυμναστική, φρόντισε να καταναλώσεις κάποιο τρόφιμο για να πάρει το σώμα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για να αναρρώσουν οι μύες και να γίνουν πιο σφιχτοί και σέξι».

Για άψογα χέρια, δύο είναι οι ασκήσεις που προτείνει η Ραμόνα, τις οποίες μπορείς να κάνεις με την εξής σειρά: κάμψη δικεφάλων και γροθιές κρατώντας βαράκια.