ΓΥΝΑΙΚΑ

Η «κόλαση» του Άγγελου.. της Victoria Secret

Η «κόλαση» του Άγγελου.. της Victoria Secret

Της Τόνιας Φιλιππή

Πόσες γυναίκες κι αν έχουν «ζηλέψει» τα κάλλη της..

Πόσοι άντρες κι αν έχουν «χαζέψει» στο πέρασμά της...

Αναμφισβήτητα η Adriana Lima είναι από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη -για πολλούς ξεπερνάει και την Giselle- και επάξια έχει μία θέση ως «Άγγελος στον Παράδεισο της Victoria Secret».

AndrianaLima4

Όμως είναι όντως «Παράδεισος»;

Η Βραζιλιάνα -30άρα πλέον- Αντριάνα, αποκαλύπτει πως όσο πλησιάζει ο καιρός, για το πολυσυζητημένο μεγάλο σόου του οίκου εσωρούχων, τόσο πιο εντατικές γίνονται οι προσπάθειές της, για να έχει το τέλειο σώμα πάνω στην πασαρέλα.

AndrianaLima2

«Το runway έχει και το τίμημά του», παραδέχεται το διάσημο μοντέλο, που μπορεί να «καλοπληρώνεται», όμως τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε αυστηρή δίαιτα, τρώγοντας μόνο συμπληρώματα διατροφής από αυγό σε σκόνη, ενώ πίνει σχεδόν τέσσερα λίτρα νερό την ημέρα.

Το μυστικό της όμως δεν είναι μόνο αυτή η εξαντλητική δίαιτα, που φυσικά κάνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα ενός μήνα, αλλά και το.. μποξ.

AndrianaLimabox2
AndrianaLimabox

Καθημερινά εξασκείται στο μποξ και είναι αυτό που την κρατάει πραγματικά σε φόρμα, καθώς είναι ένα άθλημα που προπονεί όλο το σώμα.

Μερικές φωτογραφίες, μπορούν να σας πείσουν...

AndrianaLima3
AndrianaLima7
AndrianaLima5
AndrianaLima8

Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό το άθλημα εντελώς τυχαία, όταν της το πρότεινε ο «personal trainer» της, για γρήγορη εκγύμναση όλου του σώματος και από τον περασμένο Αύγουστο, κάνει καθημερινά προπόνηση στο μποξ, ενώ πηγαίνει στο γυμναστήριο δύο φορές την ημέρα.

Αν θέλετε λοιπόν να της μοιάσετε έστω και λίγο πρέπει να... χύσετε πολύ ιδρώτα!

AndrianaLima6