ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ποιες περιοχές θα σαρώσουν τα έντονα φαινόμενα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ποιες περιοχές θα σαρώσουν τα έντονα φαινόμενα

Καιρός ΤΩΡΑ Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι θα σαρώσει σε λίγες ώρες τη χώρα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρα (06/02/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σε κλοιό κακοκαιρίας ξανά η χώρα. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανόν από το βράδυ της δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο, Τρίτη (07/02) η κακοκαιρία θα πλήξει μέχρι τις πρωινές ώρες την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά διαστήματα την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα μέχρι την Τετάρτη (08/02) επηρεάζοντας τις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Από το μεσημέρι της Τετάρτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).