ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια μέχρι το Σάββατο, επιστρέφει ο… χειμώνας την Κυριακή

Καιρός – Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια μέχρι το Σάββατο, επιστρέφει ο… χειμώνας την Κυριακή
EUROKINISSI.

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες από τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Δεν αλλάζει και πάρα πολύ ο καιρός το επόμενο εικοσιτετράωρο, ωστόσο, από την Κυριακή (11/02) το σκηνικό αναμένεται να ανατραπεί, αφού βροχές και θυελλώδεις άνεμοι θα… διαδεχθούν την ηλιοφάνεια που θα υπάρχει έως το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η θερμοκρασία πρόκειται να κυμανθεί από 2℃ – 19℃ στην Αττική, ενώ, ζεστός θα είναι ο καιρός και στα υπόλοιπα μέρη της χώρας (6℃ – 17℃ στο Ιόνιο, 7℃ – 18℃ στην Κρήτη, 1℃ – 18℃ στη Θεσσαλονίκη).

Το Σάββατο (10/02), η θερμοκρασία δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ, αλλά η συννεφιά θα είναι περισσότερη στη χώρα μας. Δεν αποκλείται να υπάρξει και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, ενώ, την Κυριακή (11/02) αναμένονται ισχυρές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρξουν διάσπαρτες μπόρες στις περισσότερες περιοχές, όπως και σε μέρη της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα, έρχονται και τα χιόνια, αφού από την Κυριακή (αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά στοιχεία) θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις στα βόρεια της χώρας (πάνω από τα 1.400 μέτρα), σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σχετικές ειδήσεις