ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Με αρκετή ηλιοφάνεια ο καιρός της Τρίτης – Βροχοπτώσεις στα ανατολικά

Σάκης Αρναούτογλου: Με αρκετή ηλιοφάνεια ο καιρός της Τρίτης – Βροχοπτώσεις στα ανατολικά

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Τρίτη (13/2) από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Αρκετή ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του έμπειρου προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του, τις πρωινές ώρες της Τρίτης τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα περιορίζονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στο βορειοανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 5 με 6 -κατά τόπους έως και 7- μποφόρ.

Η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική θα έχει αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και τοπικές συννεφιές κυρίως στα βόρεια μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια και κάποιες αραιές συννεφιές στα πιο βόρεια τμήματα οι οποίες θα καλύψουν και την υπόλοιπη περιφέρεια μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στον Θερμαϊκό στα 6 με 7 μποφόρ και βορειοανατολικοί στα ανοιχτά της Χαλκιδικής στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη στα περισσότερα ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μικρής διάρκειας ασθενείς βροχές. Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα εντοπίζονται τα πιο σοβαρά φαινόμενα, με μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: