ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός -Σάκης Αρναούτογλου: Απότομη αλλαγή από την Κυριακή σε όλη τη χώρα με μπόρες και βροχές

Καιρός -Σάκης Αρναούτογλου: Απότομη αλλαγή από την Κυριακή σε όλη τη χώρα με μπόρες και βροχές

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απότομα από την Κυριακή - Σε ποιες περιοχές αναμένονται μπόρες και έντονες βροχοπτώσεις

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Παρασκευή σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Από τα ξημερώματα θα υπάρχουν συννεφιές στα δυτικά της χώρας ενώ από το μεσημέρι και μετά στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία θα σημειωθούν συννεφιές και μάλιστα αναμένονται κάποιες μπόρες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει προς το μεσημέρι στα κεντρικά τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα νότια τους 21 και στα βόρεια από 15 μέχρι 20 βαθμούς. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς και στα ανατολικά τους 18 με 19 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στην Αττική θα έχουμε συννεφιά τα ξημερώματα και κάποιες βροχές ενώ από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 9 στους 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη οι κάτοικοι θα ξυπνήσουν με ομίχλες ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Την Κυριακή αρχίζει να αλλάζει το καιρικό σκηνικό σε όλη τη χώρα με έντονη σκόνη να καταφθάνει. Στην Αττική θα σημειωθούν βροχές ενώ μπόρες θα υπάρχουν και στα δυτικά.

Τη Δευτέρα τα έντονα φαινόμενα θα επικρατήσουν στην Μακεδονία και στη νοτιοανατολική χώρα με αρκετές βροχές.

Η αστάθεια του καιρού θα κρατήσει στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας και την Τρίτη με βροχές.