ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωση του καιρού - Πού θα «πέσει» πολύ νερό

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωση του καιρού - Πού θα «πέσει» πολύ νερό

Σάκης Αρναούτογλου: Η κακοκαιρία Εμίλ θα φέρει αρκετές βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες.

Όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης, οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, στα 5 με 6 -τοπικά έως και 7 με 8 μποφόρ- σε περιοχές του Αιγαίου, και στα 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο ενώ η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου στα νότια.

Από το απόγευμα του Σαββάτου τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει σχεδόν παντού. Τοπικές μπόρες θα σημειώνονται κυρίως σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Την Παρασκευή μπόρες, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αττική, οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα, ωστόσο ο καιρός θα έχει βελτιωθεί μέχρι το απόγευμα.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά τις πρωινές ώρες, και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη περιφέρεια. Μάλιστα τα φαινόμενα θα διατηρηθούν και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: