ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Με βροχές και καταιγίδες η 25η Μαρτίου

Καιρός - Αρναούτογλου: Με βροχές και καταιγίδες η 25η Μαρτίου

Με βροχές θα ξυπνήσει η Αττική. Η βελτίωση του καιρού θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης ωστόσο την 25η Μαρτίου οι παρελάσεις θα γίνουν με καταιγίδες

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη 20 Μαρτίου με τα φαινόμενα να μετακινούνται προς τα ανατολικά και θα φέρουν βροχές τα ξημερώματα στην Αττική, τις Σποράδες και την Εύβοια αλλά και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα είναι έντονα στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, πιο τοπικά στις Κυκλάδες και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά τους 14 βαθμούς, στα βόρεια από 8 έως 15 και στα νότια έως 15.

Αναλυτικά, στην Αττική βροχόπτωση θα σημειωθεί τα ξημερώματα ενώ από το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα θα σημειωθούν βροχές ενώ από το πρωί θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Καλύτερο το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και δυτικούς ανέμους.

Σχετικά με τον καιρό της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα. Στην Αττική θα είναι επίσης άστατος ο καιρός με κάποιες βροχές. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στα νότια.