ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Χριστίνα Ρήγου: Πώς θα «κυλήσει» η Μεγάλη Εβδομάδα

Καιρός - Χριστίνα Ρήγου: Πώς θα «κυλήσει» η Μεγάλη Εβδομάδα

Καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα επικρατήσουν καλά καιρικά φαινόμενα

Οι μέρες για το Πάσχα λιγοστεύουν και η αγωνία για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν κατά τις Πασχαλίνες Ημέρες εντείνεται. Η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου μιλά στην κάμερα εκπομπής του MEGA και εξηγεί πως θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις η θερμοκρασία στην χώρα μας μπορεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου να πέσουν και είναι χαμηλές απο το Σαββατοκύριακο όμως ο καιρός θα αρχίσει να ανακάμπτει. Ηλιόλουστη αλλά με έντονους ανέμους θα είναι η Μεγάλη Εβδομάδα. Μάλιστα, τα πιο έντονα φαινόμενα να επικρατούν στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα επικρατήσουν καλά καιρικά φαινόμενα με ηλιόλουστες ημέρες και ανοιξιάτικη αστάθεια κυρίως σε ορεινές περιοχές και στη Βόρεια Ελλάδα. Οι βροχές θα είναι περιορισμένες και δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Από την Πέμπτη θα υπάρξει και άνοδος της θερμοκρασίας ενώ την Κυριακή του Πάσχα σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλία το θερμόμετρο θα αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου.