ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ηλιοφάνεια και κρύο την Κυριακή (23/11)

Καιρός: Ηλιοφάνεια και κρύο την Κυριακή (23/11)

Με ηλιοφάνεια αλλά και με αρκετό κρύο θα κυλήσει η Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, στα δυτικά δεν θα μεταβληθεί, αλλά στην ανατολική Ελλάδα θα σημειώσει νέα πτώση.

Αναλυτικά:

Στη Θράκη, στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και λίγες ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-3) έως 12 με 14 βαθμούς.

Στη δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά ο καιρός θα είναι αίθριος καιρός. Τα ξημερώματα στα ορεινά και τα ημιορεινά οι θερμοκρασίες θα είναι αρνητικές.

Στα νησιά του Ιονίου θα υπάρχουν λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Το πρωί θα κάνει κρύο, το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια, το πρωί θα κάνει κρύο, ενώ η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες στα πεδινά θα φτάσει στους 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται αρκετές νεφώσεις κα στη βόρεια Κρήτη ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

Στο Καστελλόριζο και στη Σύμη η ένταση των ανέμων θα είναι μικρή (στα 3 με 5 μποφόρ).

Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί βοριάδες και κατά διαστήματα θα υπάρχουν νεφώσεις.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και στα ανατολικότερα σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 16 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και από το μεσημέρι στα ανατολικά ισχυροί. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά, θα δείξουν από 10 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις