ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός για παραλία: Έρχεται μίνι καύσωνας – Πότε και πού ο υδράργυρος θα χτυπήσει 30άρια

Καιρός για παραλία: Έρχεται μίνι καύσωνας – Πότε και πού ο υδράργυρος θα χτυπήσει 30άρια

Το πρώτο μίνι κύμα καύσωνα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας.

Τι και αν είναι Άνοιξη, ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι! Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) τις επόμενες ημέρες, ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο!

Αναλυτικά, για αύριο, Παρασκευή (15/04/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. αραιές νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο 16-04-2016 και την Κυριακή 17-04-2016 γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και την Κυριακή στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Τη Δευτέρα 18-04-2016 ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη (19-04-2016) αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις