ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός μάς τρολάρει – Σε αυτές τις περιοχές ο υδράργυρος θα δείξει 35 βαθμούς Κελσίου

Ο καιρός μάς τρολάρει – Σε αυτές τις περιοχές ο υδράργυρος θα δείξει 35 βαθμούς Κελσίου

Στο κόκκινο, σήμερα, Τρίτη (30/08/2016) η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ανάσα δροσιάς θα δώσουν οι βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα πνέουν στα πελάγη 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα την ημέρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Θράκης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τετάρτη (31/08 ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.