ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Αθήνα: Πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την πρωτεύουσα

Καιρός Αθήνα: Πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την πρωτεύουσα

Ειδήσεις για καιρό: Η κακοκαιρία με το όνομα «Αριάδνη» πλησιάζει στην Ελλάδα και θα την πλήξει από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Το βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει να κυκλώνει τη χώρα από το απόγευμα της Πέμπτης.

Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή θα κινείται γρήγορα πάνω από την ηπειρωτική χώρα προς τα ανατολικά, οπότε οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν και θα επηρεάσουν περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στα βουνά της Πάρνηθας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και ενδέχεται να το στρώσει ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ νιφάδες θα δούμε και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το κρύο θα είναι τσουχτερό καθώς, η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμα και στους μηδέν βαθμούς. Καθ’ολη τη διάρκεια της Παρασκευής θα ρίχνει χιονόνερο και κατά διαστήματα χιόνι.

Το Σάββατο οι χιονοπτώσεις θα είναι έντονες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Αττική και τις γύρω περιοχές θα είναι ισχυρές, ενώ σταδιακά από το απόγευμα θα αρχίσει η εξασθένισή τους στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια της ημέρας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Σχετικές ειδήσεις