ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Στο «μάτι» του χιονιά η Εύβοια - Ηλιος με δόντια στη Φθιώτιδα

Καιρός ΤΩΡΑ: Στο «μάτι» του χιονιά η Εύβοια - Ηλιος με δόντια στη Φθιώτιδα

Καιρός: Πάνω από την Κεντρική και Νότια Εύβοια έχει «εγκατασταθεί» κυριολεκτικά ο χιονιάς τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ενώ σε ολόκληρη την υπόλοιπη περιφέρεια παρατηρούμε μία ύφεση των καιρικών φαινομένων, αντίθετα από τα ξημερώματα εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Εύβοιας.

Η περιοχή της Καρύστου αλλά και η περιοχή της Κύμης δοκιμάζονται ιδιαίτερα το τελευταίο 24ωρο, καθώς άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι, οι συγκοινωνίες απουσιάζουν και η πρόσβαση είναι σχεδόν εφιαλτική. Αρκετοί οικισμοί παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα παρά τις προσπάθειες που συνεχίζει να κάνει από τα ξημερώματα η ΔΕΗ προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων για να απομακρύνουν εγκλωβισμένους ανθρώπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Παρασκευή μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει η κακοκαιρία στην περιοχή της Κύμης με το παγωμένο χιόνι να ξεπερνά τα 2 μέτρα. Το πρωί μετακινήθηκαν μηχανήματα του στρατού για να βοηθήσουν στις παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση κυρίως στο οδικό δίκτυο.

Σε ό,τι αφορά το κεντρικό οδικό δίκτυο δόθηκε μια μάχη και οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί ενώ αντίθετα στο επαρχιακό δίκτυο υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις