ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θεσσαλονίκη: Θαμμένη στο χιόνι ΤΩΡΑ η Αριστοτέλους – Live Camera

Καιρός Θεσσαλονίκη: Θαμμένη στο χιόνι ΤΩΡΑ η Αριστοτέλους – Live Camera

Καιρός: Ο χιονιάς σαρώνει και Θεσσαλονίκη – Από το πρωί της Τετάρτης (11/01/2017) το «έστρωσε» στην πλατεία Αριστοτέλους! Δείτε ζωντανή εικόνα!

Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, όπου ήδη το έχει «στρώσει» με την κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους να διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες, αν και η κυκλοφορία στο πολεοδομικό συγκρότημα είναι αισθητά περιορισμένη σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι στους -4 βαθμούς Κελσίου. Κανονικά λειτουργεί μέχρι αυτή την ώρα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χιονοπτώσεις -κατά τόπους και κατά διαστήματα- πυκνές σημειώνονται σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη Χαλκιδική, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφων στο όρος Δραγουντέλι του Νέου Μαρμαρά. Οι κτηνοτρόφοι ανέβηκαν στα ποιμνιοστάσιά τους προκειμένου να φροντίσουν τα ζωντανά τους και εγκλωβίστηκαν λόγω της χιονόπτωσης. Στην περιοχή σπεύδει επικαθήμενο όχημα της Πυροσβεστικής με ερπυστριοφόρα.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα μας

Σχετικές ειδήσεις