ΚΑΙΡΟΣ

Καλλιάνος: «Καλοκαιρινό τριήμερο» έλεγαν κάποιοι...

Καλλιάνος: «Καλοκαιρινό τριήμερο» έλεγαν κάποιοι...

Αιχμές κατά ορισμένων, χωρίς να τους κατονομάζει, που ισχυρίζεται ότι προέβλεπαν αίθριο καιρό και ηλιοφάνεια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφήνει με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ο κ. Γιάννης Καλλιάνος, όπως και οι υπόλοιποι μετεωρολόγοι αλλά και η ΕΜΥ που μάλιστε είχε εκδώσει και έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, μιλούσε για ισχυρές καταιγίδες, με τον καιρό να είναι άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Ορισμένοι γίγαντες της Μετεωρολογίας "έβλεπαν" ένα ηλιόλουστο και καλοκαιρινό τριήμερο, ενώ για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι δημόσιοι φορείς έβγαλαν ανακοινώσεις για ισχυρά καιρικά φαινόμενα πάρα πολύ αργά, σχεδόν λίγο πριν την έναρξη των φαινομένων.

Πολλές φορές σκέφτομαι, ότι στη χώρα αυτή, όσο πιο ακατάλληλος είσαι για να υπηρετήσεις έναν τομέα ...τόσο πιο πιθανό είναι να πας μπροστά, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατες για σένα ώστε να διακριθείς!

Αν δεν σπάσει αυτό το "απόστημα" και αν όλοι μαζί δεν βοηθήσουμε-προσπαθήσουμε ώστε να λάβει τέλος αυτό το κακόγουστο αστείο, που σε πολλές περιπτώσεις στερεί το δικαίωμα σε νέους, διαβασμένους και ορεξάτους επιστήμονες να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τομέα τους γενικότερα ...τόσο πιο ταπεινωμένη θα είναι αυτή η χώρα.

Ορισμένοι προσπαθούν να μας περάσουν ότι η μετριότητα θα προχωρά! Όχι φίλοι μου!! Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου στο 100% ότι θα πρέπει να διακρίνεται αυτός/αυτή που αποδεικνύει εμπράκτως ότι μπορεί. Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για τα καιρικά.

Σημερινή φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας! Εκδηλώθηκε ισχυρότατη καταιγίδα και χαλαζόπτωση μετά το μεσημέρι που παρέλυσε τα πάντα. Το μεγαλύτερο μέρος των Δυτικών, Κεντρικών και Βορείων περιοχών του νομού "χτυπήθηκαν" από φαινόμενα ιδιαίτερης δυναμικής, ενώ στα νότια προάστια οι βροχές δεν δημιούργησαν προβλήματα.

Καλοκαιρινό τριήμερο έλεγαν κάποιοι...»

Σχετικές ειδήσεις