ΚΑΙΡΟΣ

Αγίου Πνεύματος – Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες

Αγίου Πνεύματος – Καιρός: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Άστατος ο καιρός σήμερα (05/06/2017), Αγίου Πνεύματος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού και πότε θα βρέξει – Από το απόγευμα αναμένεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Προσοχή στους δρόμους

Φθινοπωρινό και σήμερα το σκηνικό του καιρού. Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τρίτη (06/06) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βαθμιαία από το μεσημέρι νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι στα νότια ανατολικοί 4 με 5 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.