ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Καλλιάνος: Η κακοκαιρία ήταν καταστροφική – Δεν φώναζα τυχαία τόσες μέρες

Καιρός - Καλλιάνος: Η κακοκαιρία ήταν καταστροφική – Δεν φώναζα τυχαία τόσες μέρες

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο μετεωρολόγος για το θάνατο του 45χρονου στην Αμφιλοχία – Χάρτης με τους κεραυνούς που χτύπησαν την Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες

Τη σφοδρότητα των φαινομένων που σάρωσαν την Ελλάδα από το Σάββατο το βράδυ αναλύει ο κ. Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο μετεωρολόγος είχε προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλησίαζαν την Ελλάδα στην καρδιά του καλοκαιριού και η εξέλιξή τους τον επιβεβαίωσαν πλήρως.

Μάλιστα, είχε εκφράσει φόβους για καταστροφικά φαινόμενα ενώ είχε επισημάνει τους κινδύνους για τους αγρότες.

Σε σχόλιό του σήμερα, 17 Ιουλίου 2017, ο κ. Καλλιάνος εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του 45χρονου στην Αμφιλοχία από κεραυνό ενώ δημοσιεύει και χάρτες με τους χιλιάδες που χτύπησαν τη χώρα:

Δείτε την ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

«ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

Νομίζω πλέον ότι καταλάβατε όλες και όλοι σας γιατί επέμενα αυτές τις μέρες με συνεχόμενες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, σε κανάλια και εφημερίδες. Έπρεπε να προετοιμαστείτε για ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας. Δεν "φώναζα" τυχαία.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είχαμε τρομερές καταστροφές σε καλλιέργειες. Κόποι ετών από αγρότες χάθηκαν σε λίγα λεπτά. Οι καταιγίδες και οι χαλαζοπτώσεις σε πολλά μέρη, ήταν πρωτόγνωρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

KERAUNOI

Ο Άγγελος από την Αμφιλοχία, χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε τη ζωή του. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους οικείους του. Βρέθηκε δυστυχώς έξω την κακιά στιγμή... Είναι κρίμα...

Ένα ζευγάρι αγνοείται στον Όλυμπο, που αψήφησε τους κινδύνους που έκρυβε αυτή η ανεπανάληπτη για την εποχή κακοκαιρία. Ελπίζω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν οι άνθρωποι εντός των επόμενων ωρών.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας. Χιλιάδες πλημμύρες και καταστροφές.

Σας επισυνάπτω και τον χάρτη με τους κεραυνούς που έχουν πλήξει τη χώρα μέχρι στιγμής. Μια εικόνα ...χίλιες λέξεις!

Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι...»

Σχετικές ειδήσεις