ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Αλλάζει σε λίγες ώρες ο καιρός – Έρχονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Καιρός: Αλλάζει σε λίγες ώρες ο καιρός – Έρχονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Καιρός - Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες – Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο σε πολλές περιοχές της χώρας – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα, Κυριακή (28/01/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πού θα φτάσει η θερμοκρασία τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα (29/01) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία την Τρίτη

Την Τρίτη (30/01) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.