ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Καιρός – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Καιρός – Βροχερός και σήμερα (29/05/2018) ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες – Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Φθινόπωρο θυμίζει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες, μία «ανάσα μάλιστα πριν μπει το καλοκαίρι. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (29/05/2018) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Στην Αττική σήμερα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο Μπουτάρης: «Πάρτε δρόμο ρε!» - Διώχνει πολίτες από το δημαρχείο

Απεργία: «Παραλύει» η χώρα την Τετάρτη - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Ποιοι απεργούν

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (29/05) το έπαθλο επικοινωνίας;

Σχετικές ειδήσεις