Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Σάββατο, 4 Μαΐου
17
3bf
Ταχ. Ανέμου
59%
Υγρασία
06:24
Ανατολή
20:18
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά - Πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Καιρός Πρωτομαγιά: Νέα άνοδο θα σημειώσει σήμερα Τετάρτη (27/4) η θερμοκρασία - Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά 

Ήπιος θα είναι ο καιρός μέχρι και της αρχές της άλλης εβδομάδας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Την Πρωτομαγιά αναμένονται κάποιες μπόρες το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Για σήμερα Τετάρτη, η χώρα μας εξακολουθεί να επηρεάζεται από ένα ομαλό πεδίο βαρομετρικό πιέσεων, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ειδικότερα, με ηλιοφάνεια θα κυλήσει η Τετάρτη ενώ τοπικές αραιές συννεφιές αναμένονται στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Κρήτης.

Όσο θα πηγαίνουμε προς το απόγευμα, θα αναπτυχθούν συννεφιές αστάθειας προς την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μπόρες.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται ήπιες καιρικές συνθήκες, ωστόσο, καθώς θα πηγαίνουμε προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν συννεφιές αστάθειας και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.