ΚΑΙΡΟΣ

Παρνασσός: Εγκαίνια από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Παρνασσός: Εγκαίνια από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Στη στόχευση να καταστεί η Ελλάδα ισχυρός τουριστικός προορισμός, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που έκοψε την κορδέλα νέων έργων αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου στον Παρνασσό.

Τα έργα εκσυγχρονισμού αναβατήρων και εγκαταστάσεων, τα οποία ολοκληρώθηκαν φέτος, αποτελούν τμήμα συνολικής ενέργειας, την οποία υλοποιούν η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ΕΥΔ ΕΠΑΕ, τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού και τους δήμους Αμφίκλειας, Αράχωβας και Δελφών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα εγκαίνια του έργου, η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου «είναι η αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της Χώρας. Κάθε Χιονοδρομικό πρέπει να κατοχυρώσει και να προβάλλει διεθνώς, με κάθε μέσο, το δικό του brand name».

Σημειώνεται, ότι όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου ο νέος αναβατήρας που συνδέει για πρώτη φορά τα Κελάρια με τον Βάκχο είναι ένας από τους 4 πλέον σύγχρονους αναβατήρες τύπου «combi» παγκοσμίως .

Σχετικές ειδήσεις