ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο φιλάθλων

Πύργος: Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο φιλάθλων

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα τους κατοίκους του Πύργου. Άγνωστοι πέταξαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, πιθανότατα δυναμίτιδας, στα γραφεία συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού στην οδό Αγίου Νικολάου.

pyrgos-ekrixi-duo

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ήταν γύρω στις 5:25 όταν οι δράστες πέταξαν στο μπαλκόνι την εκρηκτική ύλη, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τσιμέντα και οι σιδερένιες εξώπορτες. Την ίδια στιγμή προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές σε τουλάχιστον οχτώ καταστήματα, ενώ μικρότερες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Μόλις συνέβη η έκρηξη άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και προσωπικό από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Νίκο Μαρούντα. Από την πρώτη αυτοψία που έγινε στο χώρο τα στοιχεία καταλήγουν πως δεν υπήρξε κάποια παραβίαση της εισόδου και του χώρου και τη «βόμβα» την πέταξαν από το δρόμο οι δράστες.

pyrgos-ekrixi-tria

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της περιοχής που για δεύτερη φορά πέφτουν θύματα ενός «πολέμου» που δεν τους αφορά σε καμία περίπτωση.