ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση παιδοφιλίας στην Κρήτη

Νέα υπόθεση παιδοφιλίας στην Κρήτη

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι υποθέσεις παιδοφιλίας στην Κρήτη, οι οποίες παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις, με τους κατοίκους του νησιού να φοβούνται για την μοίρα των παιδιών τους!

Αυτή τη φορά τις διεστραμμένες του ορέξεις ικανοποιούσε ένας 38χρονος άνδρας από τα Μάλια Ηρακλείου βλέποντας σε βίντεο τρίχρονα αγοράκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες.

Ο 38χρονος είχε στην κατοχή του περίπου 40 ώρες βίντεο με σκληρότατο παιδικό πορνογραφικό υλικό! Συγκεκριμένα, στο υλικό αυτό εμφανίζονται ολόγυμνα αγοράκια ηλικίας περίπου επτά ετών να συνευρίσκονται ερωτικά, αλλά και τρίχρονα παιδάκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες.

Τον τσάκωσαν «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την ώρα που ο άνδρας έβλεπε τα σκληρά αυτά βίντεο, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολουθούσαν τις ηλεκτρονικές του κινήσεις.

Στόχος τους είχε γίνει εδώ και 30 ημέρες και εξέταζαν μία προς μία τiς κινήσεις που έκανε ο 38χρονος μέσα στον υπολογιστή του.

«Δεν το διακινούσα»

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο άνδρας φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε αυτό το υλικό, ωστόσο, υποστηρίζει πως δεν το διακινούσε.

Υποψίες για άλλα πέντε άτομα

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.