ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμιο κάλεσμα αλληλεγγύης για την Ελλάδα

Παγκόσμιο κάλεσμα αλληλεγγύης για την Ελλάδα

Ανοιχτά πλέον αμφισβητούνται οι προθέσεις των εταίρων μας για την Ελλάδα – Δείτε βίντεο και εικόνες από εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα.

Την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες πολίτες, δείχνουν με τον δικό του τρόπο Ευρωπαίοι, αλλά και άνθρωποι που διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο.

Τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου και πολλοί πολίτες του πλανήτη εκφράζουν την υποστήριξή τους με πολλούς τρόπους.

Έτσι, κάποιοι βρέθηκαν σε κεντρικές πλατείες των πόλεών τους με πανό υπέρ της Ελλάδας, κάποιοι πήγαν σε Ελληνικές πρεσβείες, ενώ πολλοί έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο, προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στη χώρα μας, με κεντρικό τους σύνθημα, Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, είμαστε όλοι Έλληνες...

Παράλληλα, Γάλλοι και Γερμανοί έχουν γυρίσει βίντεο στο οποίο πολίτες της χώρας χορεύουν συρτάκι προς τιμήν της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα η άτεγκτη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, οι συνεχείς απαιτήσεις της τρόικας για νέα μέτρα λιτότητας και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία πορκαλούν αντιδράσεις υπέρ της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό Eurogroup , στο οποίο για πρώτη φορά μετά από καιρό, χώρες τάχθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής του γαλλογερμανικού άξονα για την Ελλάδα.

Τέλος μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού αναφέρονται στην Ελλάδα καθημερινά και με δημοσιεύματα τους τονίζουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας λόγω των μέτρων λιτότητας.

Κάλιο αργά παρά ποτέ....

germania
vienna
spain_protest
latinamerica