ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Πυροβόλησε 34χρονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Κρήτη: Πυροβόλησε 34χρονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Μυστήριο αποτελεί η απόπειρα δολοφονίας ενός 34χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή Κορώνι στο Ηράκλειο και η αυτοκτονία του φερόμενου ως δράστη και μάλιστα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον ανυποψίαστο 34χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Flashnews.gr, πυροβόλησε τέσσερις με πέντε φορές το θύμα του τραυματίζοντάς το σοβαρά. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, (ΠΑΓΝΗ), ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ένα αιματηρό περιστατικό έμελλε να εκτυλιχθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) στην οδό Μεραμπέλου. Ένας Γερμανός, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας, πάτησε την σκανδάλη του όπλου που είχε στην κατοχή του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, παρούσα στο τραγικό αυτό περιστατικό ήταν η ίδια η γυναίκα του, που εργάζεται στην ΕΠΣ, η οποία είδε τον άνδρα της να πέφτει νεκρός στο πάτωμα.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ηρακλείου, αναφέρεται στο θλιβερό γεγονός της αυτοκτονίας στα γραφεία της επισημαίνοντας τα εξής : «Το θλιβερό γεγονός που συνέβη σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τις δραστηριότητες της ΕΠΣΗ. Οι δημόσιες αρχές κάνουν και πρέπει να κάνουν ότι απαιτείται για τη διαλεύκανση αυτού του δραματικού γεγονότος».