ΚΟΙΝΩΝΙΑ

22 / 02 / 2012 19:28
Τελευταία ανανέωση: 22 / 02 / 2012 - 19:51

Φωτορεπορτάζ: Μικρή η συμμετοχή στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Περισσότερα από 5.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ  που ξεκίνησε από την Ομόνοια.


Μικρή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος λόγω της βροχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας  αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Σύνταγμα   περίπου  500 άτομα, ενώ κλειστή είναι η κυκλοφορία   στις λεωφόρους  Αμαλίας και η Όθωνος.

Οι αρχές προχώρησαν σε 30 προσαγωγές  και σε 2 συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών και για εντοπισμό μιας σφαίρας.

Ακόμη κατά τα τη διάρκεια ελέγχου σε ένα άτομο, εκείνο παρέδωσε την ταυτότητά του στους  αστυνομικούς ωστόσο τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του το σακίδιό του , το οποίο περιείχε μια αυτοσχέδια μολότοφ.

Να σημειωθεί πως εκτός λειτουργίας είναι και οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, Σύνταγμα, Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο, ενώ δυνάμεις  των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες μπροστά από τη βουλή.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

blog comments powered by Disqus

open

Close

Newsbomb.gr c 2010 - 2012 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Σχετικά με Εμάς | Όροι Χρήσης | Sitemap
Developed by DPG DIGITAL MEDIA