ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφία βουλευτή μπροστά από την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»!

Φωτογραφία βουλευτή μπροστά από την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»!

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία του βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Τσετίν Μάντατζη, που πρόσφατα διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής διακρίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπροστά από την σημαία της Τουρκίας και την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης» που κάποιοι οραματίζονται...

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα της Θράκης «Αντιφωνητής», δείχνει τον βουλευτή μπροστά από την σημαία. Να σημειωθεί ότι Τσετίν Μάντατζη δεν διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ για την επίμαχη φωτογραφία αλλά γιατί κρίθηκε... αντιμνημονιακός!

Άραγε γνωρίζει ο κ. Μάντατζη τι αντιπροσωπεύει το μαύρο-πράσινο πανί με την ημισέληνο, μπροστά στο οποίο έβγαλε φωτογραφία;

Ο Πρόεδρος της Βουλής -και παρολίγον πρωθυπουργός- Φίλιππος Πετσάλνικος να καλέσει τον βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να του ζητήσει εξηγήσεις για τη φωτογραφία.

Το γεγονός ότι η χώρα περνάει δραματικές ώρες δεν σημαίνει ότι οι θεσμοί πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν. Ο κ. Πετσάλνικος λοιπόν ,έχει κάθε λόγο να διερευνήσει τις απόψεις και τις προθέσεις ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για να μην δικαιώσει τη πολύ καλή εφημερίδα της Θράκης Αντιφωνητής, η οποία σημειώνει ότι «κανείς δεν συγκινείται».