ΕΛΛΑΔΑ

«Δε θα τους αφήσουμε να μας σκοτώσουν. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!»

«Δε θα τους αφήσουμε να μας σκοτώσουν. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!»

Κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνει το τσουνάμι αντιδράσεων από όλη την Ελλάδα – Ποτάμι οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας της αγανακτισμένης μητέρας για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των φαρμάκων-δολοφόνων

Ολόκληρη η κοινωνία αγκαλιάζει την πρωτοβουλία της αγανακτισμένης μάνας που καλεί τον κόσμο σε διαδήλωση, την Τρίτη στις 6μμ στο Σύνταγμα, κατά των φαρμάκων-δολοφόνων που θέλουν να μας «ταΐζουν» οι τροϊκανοί.

Ο κόσμος εκφράζει την οργή του, τόσο στη σελίδα του facebook την οποία δημιούργησε η συμπατριώτισσά μας που αποφάσισε να μας καλέσει όλους σε δυναμική αντίδραση, προκειμένου να προστατεύσουμε το μέλλον και την Υγεία των παιδιών μας, όσο και στα μέσα που δημοσίευσαν σχετικά ρεπορτάζ.

Εκατοντάδες Ελληνες καταγγέλλουν την πρόθεση της τρόικα να εξαφανίσει τα ποιοτικά ελληνικά φάρμακα από τα ράφια φαρμακείων και νοσοκομείων και δηλώνουν ότι θα είναι εκεί, στο Σύνταγμα, την ώρα που οι 300, έρμαια των αποφάσεων των ξένων, θα ψηφίζουν τη θανατική μας καταδίκη.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Είμαστε τα πειραματοζωα τις οικονομιας , του ψεκασμου,τις βιας,τον εμβολιων ,τον φαρμακων και σε λιγο καιρο του φαγητου....ποσο θα αντεξουμε ελληνα!!!!!!!

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

Μακαρι να μην περασει ειλικρινα.Ξερετε ομως τι πιστευω?Θα περασει και πολυ απλα οι 300 θα μας γραψουνε οπως τοοοοοσες φορες που εχουμε μαζευτει απ εξω απ την βουλη και πανταψηφιζουνε λες και ζουνε αυτοιοι 300 στην χωρα.Ο σοφος λαος μας λεει οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.Αν καταλαβαινετε τι εννοο.Με τι φωνες δεν γινεται τιποτα δυστυχως.Αυτοι ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουνε.Μακαρι ειλικρινα να βγω λαθος μακαρι.

sxolia1



ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ

! ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΟΒΕΡΔΕ ! Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 199 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .!

makeleio

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ , Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ! ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ;
ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ! ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !

ελεος!!!!! αυτο ειναι η σταγονα στο ποτηρι που θα τους παρει και θα τους σηκωσει επαναστατες του καναπε ωρα για δραση !!!!!!!!!!!!

sxolia2



ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!!ΕΔΩ?ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΧΑ'Ι'ΡΙΑ...ΟΙ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!!ΕΔΩ?ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΧΑ'Ι'ΡΙΑ...ΟΙ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ.

italia_-farmaka
ntomata



Kalytera xilies fores na plhrwsoume ena pio akribo farmako para na paizoume me zwes arrwstwn

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ .ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ .ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 Ή ΤΟΥΣ 199 ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ .ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ .ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ! ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ .ΔΗΛ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,25 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΕΝΩ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1,5% . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ?

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ελληνες (;) που κοιμουνται τιν υπνο του δικαιου. αμορφωτοι επιστημονες, ψευτοδιαβασμενοι, στην πραγματικοτητα ξενοι με την κοινωνια και τον εαυτο τους. το τι γίνεται εδω και δυο χρόνια στο χωρο της υγείας το ξερουν αυτοι που εχουν καποια επαφη αφενός κριτικη ικανοτητα απο την αλλη. υπαρχουν καρκινοπαθεις (συγκεκριμενα παραδειγματα με ονοματεπωνυμο) που τους διακοπηκε ή του δημιουργουνται προσκοματα για χορηγηση απαραιτητων φαρμάκων. και αυτο είναι μονο η κορυφη του παγοβουνου. η ουσια των μετρων είναι "οποιος εχει χρηματα εχει παροχές υγείας, οι υπολοιποι ας προσεχαν". η τροϊκα και τα εγχωρια τσιρακια τους βαφουν τα χερια τους με αιμα και το γνωριζουν. τα ιδια εχουν γινει σε πανω απο 30 χωρες. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Την Τρίτη τα καθίκια θα πνίξουν πάλι τον κόσμο στα χημικά όσοι μπορέσουμε να προμηθευτούμε μάσκες.


Η συζήτηση συνεχίστηκε και σε πολλά sites που δημοσίευσαν το θέμα:

μεσα και εγω. δολοφονοι και απαταιωνες στο επαγγελμα

αν δεν τους παρουμε ζβαρνα και να τους πεταξουξε σε καποιο κελη δεν θα υπαρχη σωτηρια για τον λαο δεν νιαζοντα αν πεθενη ο κοσμος και αν υποφερη απο τη φτωχια τ'οτι μας πουλησαν ηταν προγραματησμενο ενα εγκλημα εκ προμελετης ενως ολοκληρου λαου ενος ολοκληρου εθνους ,αυτοι οι ανθρωποι δεν χρηαζονται ληπηση ειναι οι φωνιαδες μας αυτοι που θελουν να μας σκοτοσουν ,εμεις θα τους αφησουμε;;;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ . ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ

Έξω οι δολοφονοι απο την ΕΛΛΑΔΑ - ολοι πρεπει να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ οχι μονο για τα φαρμακα αλλα για οσα πανε να μας φορτωσουν εξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αντίσταση και πάλη λαϊκή για την Ανατροπή του Καπιταλισμού, που είναι η μήτρα που γεννά φτώχεια, δυστυχία και εξαθλίωση για τα πλατιά λαϊκά στρώματα και τώρα με τα φάρμακα-δολοφόνους θα οδηγεί σε "ηθελημένο" θάνατο, αφού όσοι τα αγοράζουν, γιατί δεν έχουν την οικονομική δύναμη να κάνουν αλλιώς, εν γνώσει τους οδηγούνται σε βλάβες της υγείας τους ή και στον αργό θάνατο... Κάτω η βαρβαρότητα της καπιταλιστιής σκλαβιάς. Συμπόρευση με το τιμημένο ΚΚΕ, για την έξοδο από την απάνθρωπη λυκοσυμμαχία της Ευρ. Ενωσης, με μονομερή διαγραφή του χρέους και συγχρόνως με Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία, στο χέρι όλων μας είναι, ο κ α θ έ ν α ς άς αναλογιστεί τις ε υ θ ύ ν ε ς του, φτάνουν πιά οι "κλαψούρες", οι φοβίες και οι αυταπάτες που μας έχουν καλλιεργήσει τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης.

εξω οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ δεν τους θελουν ουτε τα ψαρια. RAUS HIER MAFIA θα σηκωθουν και οι ασθενεις απο το κρεβατι να σας καβαλησουνε. AB HIER, WEG WEG

troika__-faramka



Οι μελέτες βιοισοδυναμίας των γενοσήμων σκευασμάτων είναι μελέτες που γίνονται σε υγιείς εθελοντές και όχι σε ομάδες ασθενών για τις οποίες προορίζεται το συγκεκριμένο γενόσημο. Το ότι δύο φάρμακα μπορεί να είναι βιοισοδύναμα (80%-125%) απο χημική άποψη, δέν σημαίνει ότι είναι και θεραπευτικώς ισοδύναμα. Υπάρχουν πολλά πράγματ στην φαρμακευτική τα οποία δέν τα μαθαίνετε τελικα..., αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοί σας δίνουν στον κόσμο αντιβιώσεις για ιωγενείς λοιμώξεις....Τα παραδείγματα άφθονα σε αυτή τη χώρα....

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΟΟΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ .

Εμείς από έξω εισάγουμε μόνον ότι είναι για να χάνει η Ελλάδα. Τώρα θα αλλάξουμε ρότα;

αν δεν ξεσηκοθουμε να τους διοξουμε, απο τον καναπε δεν φευγουν ολα ηταν προσχεδιασμενα και ο παπαρας που μας τον εβαλαν επανω αυτος ηταν απο τους προτεργατες του σχεδιου μαζη με τον κινεζο δεν καταληξαμε τυχεα εδω ,
Εγώ σας λέω ( Για να μη αναφέρω ονόματα) Κοντός Ψαλμός Αλληλούϊα. Έχετε Φάει, έχετε πιεί, ΄΄εχετε, πλουτίσει, σε βάρος μας! Καιρός είναι να τα βάλετε κάτω και να μοιράσετε δίκαια την πίτα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο Λαός δεν αντέχει άλλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για τα παιδιά μας ας πάμε και φυλακή.

Η Τρόικα βαράει και η κυβέρνηση χορεύει και εμείς λιώνουμε κάτω από τον ζυγό και των δύο. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα.

Πως θα γλιτώσουμε ρε παιδιά από δαύτους; Δεν πάει άλλο.

Τρόμος. Να της μας προσφέρει η κυβέρνηση της Τρόικας.