ΕΛΛΑΔΑ

Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων ο «δράκος» του Ζωγράφου!

Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων ο «δράκος» του Ζωγράφου!

Για τουλάχιστον τρεις μήνες ο 37χρονος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Αθηναίων, έσπερνε τον τρόμο και τον πανικό σε νεαρές γυναίκες ηλικίας από 18 έως 22 ετών στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων.

Ο "δράκος" του Ζωγράφου, όπως τον αποκαλούν οι αστυνομικοί, έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον 10 γυναίκες, ενώ τις μισές από αυτές όχι μόνον τις λήστεψε, αλλά τις βίασε μέσα στο σπίτι τους!

Οι άνδρες της ασφάλειας μάλιστα πιστεύουν, ότι οι επιθέσεις είναι πολύ περισσότερες, αλλά δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν, αφού έπεσαν και θύματα βιασμού!

Πώς έστηνε τις ενέδρες στα θύματά του

Ο 37χρονος υπάλληλος απορριμματοφόρου του δήμου Αθηναίων, έστηνε τις ενέδρες στα ανυποψίαστα θύματα του τις πρωινές ώρες. Παρακολουθούσε νεαρές γυναίκες, και την ώρα που έμπαιναν στην πολυκατοικία που έμεναν, πραγματοποιούσε τις επιθέσεις.

Φορώντας πάντα κουκούλα και γάντια για να μην αναγνωρίζεται και με την απειλή περιστρόφου, τις οδηγούσε στα διαμερίσματα τους. Εκεί αφού ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις, αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, χρήματα και χρυσαφικά.

Η επιχείρηση της Ασφάλειας για τη σύλληψή του

Αρχικά έξι γυναίκες κατήγγειλαν στην ασφάλεια Αττικής, ότι έπεσαν θύματα του 37χρονου "δράκου". Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, ξεκίνησαν περιπολίες από άνδρες και γυναίκες της ασφάλειας στις περιοχές που "χτυπούσε".

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, γυναίκες της ασφάλειας, έπαιξαν τον ρόλο του "δολώματος" και τελικά την περασμένη Κυριακή, ο δράστης "τσίμπησε"... Συνελήφθη λίγα λεπτά πριν επιτεθεί και αμέσως οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν κινητά τηλέφωνα που είχε αφαιρέσει από τα θύματα του, ένα περίστροφο, 19 σφαίρες, ένα μαχαίρι, αναισθητικό σπρέι, μία κουκούλα full face, γάντια, ένα ρόπαλο, δύο πτυσσόμενα γκλομπ, μία σιδερογροθιά, κροτίδες και ένα αυτοκίνητο.