ΕΛΛΑΔΑ

«Μπαρούτι» για δεύτερη ημέρα η Πάτρα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπαρούτι» για δεύτερη ημέρα η Πάτρα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικρατεί για δεύτερη ημέρα στην Πάτρα.

Κάτοικοι απέκλεισαν και πάλι την Ακτή Δυμαίων εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 29χρονου από τα χέρια αλλοδαπών. Κάποιοι προειδοποιούν ότι θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους!

Εν αναμονή η συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής.

Λίγο πριν από τις 18:30 σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης όταν ομάδα κατοίκων επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κτίριο της Περαϊκής Πατραϊκής. Σύμφωνα με το Patritimes.gr, γύρω από το κτίριο έχουν παραταχθεί δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, που έχουν φθάσει από την Αθήνα. Οι άνδρες της Αστυνομίας απομάκρυναν τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι επέστρεψαν στην ακτή Δυμαίων.

Στις τάξεις των κατοίκων έχουν παρεισφρήσει μέλη της Χρυσής Αυγής από τα οποία οι κάτοικοι απαιτούν να αποχωρήσουν και να μην επιχειρήσουν να καπηλευτούν το θάνατο του 29χρονου.

Ωστόσο, σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει μέλη της Χρυσής Αυγής. Το ραντεβού έχει δοθεί στην οδό Ανθείας.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά με αντιπροσωπεία των κατοίκων σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης που έχει δημιουργηθεί μετά την δολοφονία του 29χρονου άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Δημαράς ζήτησε συντονισμό από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ ενημέρωσε τους κατοίκους για την αυριανή σύσκεψη στις 13:00 το μεσημέρι στο δημαρχείο.