ΕΛΛΑΔΑ

Γαζώσαν αδέλφια με καλάσνικοφ

Γαζώσαν αδέλφια με καλάσνικοφ

Αδίστακτοι διαρρήκτες - δολοφόνοι προσπάθησαν να τους κλέψουν το αυτοκίνητο

Οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στην Καισαριανή.

Ένας άνδρας 30 ετών έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων ληστών, οι οποίοι προσπαθώντας να κλέψουν το αυτοκίνητό του πυροβόλησαν τον ίδιο και τον 32χρονο αδερφό του.

Λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα, ο άτυχος άνδρας άκουσε θόρυβο στην πυλωτή της πολυκατοικίας του και τον συναγερμό του αυτοκινήτου του να χτυπά.

Μαζί με τον αδερφό του κατέβηκαν από το διαμέρισμα, στο οποίο διαμένουν με τους γονείς τους, για να δουν τι συμβαίνει, κρατώντας μάλιστα ένα μαχαίρι. Δύο ληστές προσπαθούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Οι ληστές ωστόσο ήταν αδίστακτοι. Με το που βγήκαν από την πόρτα της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Βουτζά 83, στην Καισαριανή, δέχτηκαν τα πυρά των ληστών, από απόσταση μόλις 3 μέτρων.

Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο ένας από τα δύο αδέλφια 30 ετών, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 32χρονος αδελφός του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Τραγική ειρωνία, οι δράστες δεν έκλεψαν το αυτοκίνητο. Το εγκατέλειψαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού, όπως και ο εντοπισμός του δράστη ή των δραστών.