ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα!

Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα!

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα και θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, περιμένουμε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 31 στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι τοπικά βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως μέτριοι.