ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι δύο φίλες απειλούσαν νεαρό… με ροζ φωτογραφίες!

Πάτρα: Οι δύο φίλες απειλούσαν νεαρό… με ροζ φωτογραφίες!

Το γυναικείο δίδυμο έκανε... πλούσιο τον νεαρό Πατρινό για την ομαδική ερωτική απόλαυση που τους προσέφερε κρυφά επί σειρά ετών, αλλά τώρα

δεν τον αφήνουν ούτε καν να σταματήσει την πολυτάραχη ερωτική ζωή και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια γυρίζοντας οριστικά σελίδα!

Όλα συνέβησαν όταν η δεύτερη συνάντησε τυχαία την πρώτη σε καφέ του κέντρου της πόλης και δεν δίστασε να την ξεμπροστιάσει δημοσίως, απαιτώντας μπροστά σε όλη της την παρέα αυτή και η φίλη της να αφήσουν ήσυχο τον αρραβωνιαστικό και μέλλον σύζυγό της. Και η απαίτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να έρθουν στα χέρια αλλά το επεισόδιο να λήξει προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων της παρέας.

Μόνο που από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια όλο και πιο «πιπεράτα» στοιχεία του παρελθόντος του νεαρού και των δύο γυναικών, οι οποίες σημειωτέον προέρχονται από γνωστές οικογένειες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διαθέτουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών κάνοντας πάντα αισθητή την παρουσία τους. Σύμφωνα λοιπόν με όσα άρχισαν να βλέπουν το «φως», οι δύο κολλητές φίλες - που διατηρούν σχέσεις από τα μαθητικά τους χρόνια - έχουν τη φήμη των... «αχόρταγων» στο σεξ.

Και παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς διατηρούσαν κανονικές σχέσεις, στο πρόσωπο του νεαρού Π.Κ., ο οποίος εργάζεται στη νύχτα, έβρισκαν τον κατάλληλο ερωτικό παρτενέρ που δεχόταν να τους ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες και μάλιστα ταυτοχρόνως, σε τρίο! Και για το λόγο αυτό η σχέση των τριών ήταν κάτι σαν... επαγγελματική. Του τηλεφωνούσαν, έκλειναν μαζί του ραντεβού και αφού ολοκληρωνόταν η πράξη τον πλήρωναν αδρά. Και εκτός αυτού, είχε και τα ...δωράκια του. Λέγεται μάλιστα ότι μέχρι και αυτοκίνητο του αγόρασαν!

Τον απειλούσαν με... γυμνές φωτογραφίες!

Όταν, όμως, ο ίδιος ερωτεύτηκε και θέλησε να αλλάξει ρυθμούς ζωής αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή μαζί τους. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη εύκολο όπως αρχικά νόμιζε. Απεναντίας, από τότε του έκαναν τη ζωή... κόλαση. Πώς; Προειδοποιώντας τον με «ροζ» φωτογραφικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, με απειλές που αφορούσαν τη μέλλουσα σύζυγό του και άλλα παρόμοια.

Μέχρι και σε φίλο του αστυνομικό αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκείνος για να ζητήσει συμβουλή, αλλά αδυνατούσε να «κυνηγήσει» επισήμως το θέμα. Μέχρι που τα αποκάλυψε όλα στην αρραβωνιαστικιά του και εκείνη αποφάσισε να ...αναλάβει δράση.