ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Τραγικό τροχαίο σε στροφή «καρμανιόλα»

Λαμία: Τραγικό τροχαίο σε στροφή «καρμανιόλα»

Τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, έχασαν τη ζωή τους λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, όταν όχημα στο οποίο επέβαιναν με κατεύθυνση από την Άμφισσα προς τη Λαμία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, διέσχισε το αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων στο 11-ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας.

Ένας βοσκός, άκουσε τον ήχο του αυτοκινήτου να συντρίβεται στο βάθος του γκρεμού και ειδοποίησε την αστυνομία. Μια ώρα αργότερα πυροσβέστες και αστυνομικοί, εντόπισαν το ΙΧ και συγχρόνως σε διάφορα σημεία τους νεκρούς επιβάτες του.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητά τους. Πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, προσπαθούν με σκοινιά να μεταφέρουν τις τέσσερις σορούς από το βάθος του γκρεμού σε ασθενοφόρα, προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Στο ίδιο σημείο, πριν από περίπου 20 ημέρες, είχε συμβεί ένα παρόμοιο δυστύχημα, με θύμα έναν 28χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε.