ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr σας προσφέρει μία πόρτα ασφαλείας

Το Newsbomb.gr σας προσφέρει μία πόρτα ασφαλείας

Το Newsbomb.gr και η NAIS ID Constructions σας προσφέρει μία πόρτα ασφαλείας.

Μπείτε στην κλήρωση και θωρακίστε το σπίτι σας!

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!

H πόρτα ασφαλείας είναι 14 κλειδωμάτων με το μικρό κλειδί της νέας γενιάς το οποίο είναι ύψιστης ασφαλείας.

Η κλειδαριά έχει προστατευτική πλακά από ατσαλομαγγάνιο στην εξωτερική πλευρά για την αποτροπή χρήσης τρυπανιού. Έχει περιμετρική ασφάλεια με κινητούς και σταθερούς πύρους με διπλή ενισχυμένη θωράκιση από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα.

Στο κάτω μέρος υπάρχει αεροφράχτης ώστε με το κλείσιμο της πόρτας νε μην επιτρέπεται η εισχώρηση φωτός και αέρα.

Το πιο βασικό ο τρόπος τοποθέτησης , ο οποίος γίνεται με τσιμέντο και πύρους οι οποίοι ουσιαστικά χτίζονται πάνω στον τοίχο σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μεταλλική κάσα

Κατασκευασμένη από ηλεκτρο-γαλβανισμένο ατσάλι (ανθεκτικότερο από το κοινό κατά της σκουριάς) 20/10 με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου, φιλική προς το περιβάλλον και πιο ανθεκτική στη διάβρωση της αλμύρας. Διαθέτει ειδικό περιμετρικό λάστιχο στεγάνωσης και ηχομόνωσης.

Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου

Οι μεντεσέδες στήριξης είναι βαρέως τύπου, κατασκευασμένοι από ένα ενιαίο κομμάτι ατσαλιού, πάχους μισού εκατοστού και είναι ρυθμιζόμενοι σε ύψος. Η συγκόλλησή τους στην κάσα έχει γίνει με ειδική διεργασία, ενώ διαθέτουν στροφέα και ρουλεμάν από ατσάλι INOX καθιστώντας πολύ εύκολο το κλείσιμο του φύλλου πάρα το μεγάλο του βάρος.

Φύλλο πόρτας

Το φύλλο της πόρτας διαθέτει διπλή θωράκιση από ενιαίο επίπεδο ηλεκτρογαλβανισμένο χαλύβδινο φύλλο, από την εξωτερική πλευρά και ειδικά διαμορφωμένο χαλύβδινο φύλλο πολλαπλών νευρώσεων από την εσωτερική.

Σημεία ασφάλισης

Περιμετρικά σημεία ασφάλισης. Συνολικά 8 κινητά έμβολα πάχους 20 χιλ. και 6 σταθερά σημεία ασφάλισης πάχους 16 χιλ. με ειδική ενίσχυση στήριξης, σταθερά τοποθετημένα από την πλευρά των μεντεσέδων αποτρέποντας οποιαδήποτε απόπειρα ξηλώματος της πόρτας από την κάσα. Είναι συμπαγή, χρωμιωμένα και ειδικά επεξεργασμένα για αυξημένη ανθεκτικότητα.

Διακοσμητική κάσα, περβάζια, πηχάκια

Μεταλλικό πηχάκι συγκράτησης σε σχήμα Π ή διακοσμητικό ξύλινο πηχάκι από την εσωτερική πλευρά. Στην εξωτερική πλευρά τοποθετείται ξύλινη διακοσμητική κάσα ενώ στην εσωτερική διακοσμητικό περβάζι στις αποχρώσεις των επενδύσεων.

Ξύλινες επενδύσεις

Το διακοσμητικό στοιχείο κάθε θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας είναι τα ξύλινα μέρη της. Οι ξύλινες επενδύσεις, σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογών για την απόλυτη ομοιομορφία και αρμονία στον εσωτερικό σας χώρο ή για τον διαφορετικό συνδυασμό και στυλ που εσείς θα επιλέξετε.

Αεροφράκτης

Ο αυτόματα κινούμενος αεροφράκτης τίθεται σε λειτουργία κι εφαρμόζει στο πάτωμα με το κλείσιμο του φύλλου της πόρτας, προσφέροντας ερμητικό κλείσιμο κατά του αέρα και του φωτός.

Ευρυγώνιο ματάκι

Ευρυγώνιο ματάκι παρακολούθησης 180°.

Κλειδαριά υψίστης ασφαλείας

Κλειδαριά χρηματοκιβωτίου με κύλινδρο υψίστης ασφαλείας με μικρό κλειδί & προστατευτική πλάκα κλειδαριάς από ατσαλομαγγάνιο στην εξωτερική πλευρά, για την αποτροπή χρήσης τρυπανιού.

Τυποποιημένες διαστάσεις

Ύψος :205-210-215

Πλάτος: 82-87-92

Πάχος τοίχου: έως 30

Χρώματα

wenge, rovere, δρυς φυσικό, καρυδιά, κερασιά

NAIS I.D. CONSTRUCTIONS,
Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 141, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΤΗΛ.: 210.6202891
FAX: 215.5301951
www.nais-id.gr

e-mail :info@nais-id.gr