ΕΛΛΑΔΑ

Απέβαλαν μαθήτρια επειδή ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση (vid)

Απέβαλαν μαθήτρια επειδή ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση (vid)

Απεβλήθη γιατί έκανε γροθιά!

Ο λόγος για την 17χρονη Νάσια Μπέλια μαθήτρια του 2ου Λυκείου Πύργου με απόφαση της Διευθύντριας, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, αποβλήθηκε επειδή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τόλμησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να υψώσει την γροθιά της.

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε παρελάσει υψώνοντας το χέρι και κάνοντας το σήμα της νίκης. Τότε είχε δεχθεί παρατηρήσει. Τώρα αποβλήθηκε...

«Η Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός, πρέπει να παρέχει γνώσεις και να παιδαγωγεί. Να δημιουργεί αυριανούς ενεργούς ελεύθερους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Τιμωρήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τη ζωή και την αξιοπρέπεια» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η μαθήτρια δείχνοντας με τα λόγια της μοναδική ωριμότητα, αντίληψη και αγωνιστικότητα. Μια πράξη που έγινε συνειδητά και όχι για τον εντυπωσιασμό της εφηβείας.

Στο πλευρό της στάθηκαν και οι συμμαθητές της που προσωρινά έκλεισαν το σχολείο, αλλά υπό την απειλή που δέχθηκαν πως θα χάσουν την πενταήμερη... υποχώρησαν!!!

Να σημειώσουμε πως η 17χρονη Νάσια είναι κόρη εκπαιδευτικού στον Πύργο.

Δείτε τι δήλωσε μετά την αποβολή της η 17χρονη μαθήτρια.