ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γ. Ζουγανέλης μας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας

Ο Γ. Ζουγανέλης μας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας

Γιατί πρέπει όλοι να βοηθήσουμε;

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 21 καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό των παιδιών. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διοργανώνουν μεγάλη συναυλία την επόμενη Τρίτη στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, έχει να σας πει κάτι για την συναυλία. Κάτι που αξίζει όλοι να ακούσουμε με προσοχή:

«Για μένα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να συμπαρασταθούμε σε όποιον μας έχει ανάγκη, να είμαστε εκεί για το συνάνθρωπο μας και όχι μόνο εμείς που είμαστε καλλιτέχνες, όλοι μας» λέει ο Γιάννης και συνεχίζει. «Δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπό μας, το γείτονά μας και τον άνθρωπο δίπλα μας. Δεν γίνεται κάποιοι από μας να είμαστε βολεμένοι και κάποιοι άλλοι να πεινάνε. Γι αυτούς τους λόγους πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε και σε ότι αφορά εμένα είμαι πάντα διαθέσιμος και ευαισθητοποιημένος σε τέτοιες ενέργειες».

Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί.

Διαβάστε επίσης:

21 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στη Συναυλία Ζωής